Generellt kan man säga att elektrisk golvvärme i golvet är en bra lösning vid renovering och tillbyggnad.

På mindre ytor tar det som regel många år innan vattenburen golvvärme börjar bli lönsamt. På sådana små ytor som t ex i badrum, duschrum och våtutrymmen finns det dessutom andra fördelar med elektrisk golvvärme. Där vill du ha ett skönt varmt golv hela året.

Det är idag enkelt att köpa ett komplett 230 volts golvvärmepaket. Många tror helt felaktigt att man kan lägga ledningarna själv och sedan få installationen kontrollerad av en elinstallatör. Så är det inte - för att alla garantier ska gälla krävs det att golvvärmen installeras av en elektriker.

Alla vet att det är skönt att sätta fötterna på ett varmt golv. Men det finns fler fördelar med golvvärme. Om fötterna är varma blir hela kroppen glad. Den optimala värmefördelningen för oss människor är varma fötter och svalt huvud. Vi mår som bäst när det är svalare i huvudhöjd och varmare om fötterna. Bara med golvvärme får du just precis en sådan värmefördelning.

      

  Servitum har fått märkningen Garanterad installatör av Ebeco eftersom vi gör dokumenterade och säkerställda installationer.r.

 

Våra tjänster Bra saker händer inte bara, vi ser till att dom händer!

Elinstallationer

Vi kompletterar din elanläggning efter dina behov och önskemål. Det kan vara allt från traditionell elinstallation till modernare anläggningar.

Data/Nätverk

Data, TV och larm är en ökande del av vår verksamhet. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med.

Golvvärme/ Elvärme

Vi kan hjälpa dig med installation av infravärme, värmefläktar samt värmekabel till hängrännor och stuprör. Dessutom installerar vi golvvärme, handdukstorkar och elradiatorer.

Elbilsladdning

Många som köper ny elbil vet inte hur viktigt det är med rätt utrustning för laddningen av bilens batterier.

Snösmältning tak

Som fastighetsägare är du skyldig att se till att folk inte skadar sig. Med värmekabel i hängrännor slipper du farliga istappar.

Solcellsanläggningar

Solen är en gratis energikälla, varför inte utnyttja detta på bästa sätt?